onsdag 30 januari 2013

MIRROR MIRROR ON THE WALL...




Gubi 879 Euro

Diesel 500-600ngt Euro








Eller göra själv som hos IKEA




Kolja 199kr IKEA






Grundtal 299 kr IKEA






Gubi-spegeln som gjort i nylansering med Hermés är to die for, men också förbaskat jäkla dyr. Men så hittade jag bilden på IKEAs "version" på bloggern purple area och tänkte, ja men visst! Så egentligen är det bara att hänga upp en rund tavla i ett tjusigt snöre eller välja spegeln Grundtal och klä in i en läderrem. SMART :)








tisdag 29 januari 2013

WOODY WOOD












bilder: yatzer.com



Vilka supermysiga trädetaljer, jag önskar lite golv som de har på Casa del Agua i Mexico. Konceptet att göra vatten lyxigt och sälja i flaska kanske inte direkt faller mig i smaken, men ändå mycket möjligt att jag skulle smaka lite vatten bara för att få gå in och ta en titt..






måndag 28 januari 2013

WHITE HOME INSPO.






















'
Så kul att få kika in i andras hem och bli inspirerad. Är framför allt väldigt kär i inbyggda hyllor som i bilden här ovan, så himla hemtrevligt och mysigt. Måste kanske läsa lite mer böcker (och andra böcker än kurslitteratur) än vad jag gör idag för att fylla ut en hel vägg.

Nu är det dags att återgå till min ananas som tar 100 år att bli färdig :)





söndag 27 januari 2013

INREDNINGSDETALJER























Titta vad lite indredningsdetaljer kan göra! Orginaldetaljerna i någon borstad trist metall var inte särskilt kul, mycket roligare med mässing! Är rädd för att när jag fått som jag vill i lägenheten så kommer allt skina i mässing, får kanske ta det lite lugnt och bara hålla mig till detaljer i mässing ;)

Tips för roliga och snygga detaljer är att besöka Byggfabriken vilket jag gjorde. Finns både i Malmö och i Göteborg men även på internet för er som inte bor i närheten.








fredag 25 januari 2013

ANANAS FTW









Så här ser det ut hemma hos mig och på min instagram, fridiani hittar ni mig som där. Jag har fått ananas på huvudet och bestämde mig för att jag ville ha en ananastavla på väggen. våra väggar är nämligen fortfarande alldeles för kala. Vi får vänta och se på det färdiga resultatet, om det kan vara värt att hänga upp :)






tisdag 22 januari 2013

INSPO - HOME



















Hittade dessa underbara bilder via lineklein.com, ljuvliga och inspirerande! Ville bara förmedla :)




IN MED VÅREN!




Vas från Ilva





Svenskt Tenn






Kruka från Ilva






Kudde från HM








Kudde från Åhléns









Lampa från Åhléns







Lampor från Bodie and Fou





Matta från Ilva


Kudde från HM




Svensk Tenn






Kudde + Pläd från Olsson & Gerthel - Missoni





Pläd från Ilva






Svenskt Tenn




Kudde från HM


Liten matta från Åhléns





Är så sugen på lite nytt till hemmet, ut med allt mörkt och burrigt och in med ljust och fräscht!
Snart bär det iväg till London för min del och tanken är att hitta lite mysiga små fynd, vi får väl se hur det går... Tre veckor dit, längtar!




måndag 21 januari 2013

Veckans mässingsdetalj








De här finns att buda på Buskowskis, jag vill ha dem! Var och kikade på dessa lampor på Bukowskiskmarket här i Malmö i Helgen. Men 1500kr är inte ett kap och inte en budget för en student, men ett litet bud kanske man kan lägga ändå..?





Ananas + kruka = medelhavsvibbar

















Här är min älskade ananasplanta och ser ni, en riktig liten ananas längst uppe på toppen. Både plantan och krukan, som jag älskar, hittade jag faktiskt inne på Green Market som finns i Västra Hamnen i Malmö. De har en liten blomsterhörna i butiken som faktiskt är värt ett besök tycker jag!

Nu är det dags för mig att ta tag i lite vardagssysslor!




onsdag 16 januari 2013

Kakel spektakel





































Kaklet kommer från La Riggiola, andas väldigt mycket sommarstugekänsla eller den där lilla toaletten som man besökt i någons hem eller på någon mysig liten restaurant.