tisdag 30 juli 2013

SUMMER INSPIRATION












Under större delen av sommaren har jag lyckats koppla av och gjort massor med roliga saker, men nu börjar inspirationsnerverna pirra till igen. Jag vill göra om  mitt hem och måla till tusen. Bara två dagar kvar av arbete sen ska jag i alla fall bara måla och kladda, kanske kan det resultera i lite uppdatering på väggarna :)




torsdag 18 juli 2013

LILJEVALCH









Jag har hittat min drömsoffa, soffan som jag önskar att jag hade och en dag skulle vilja ha råd med. 98 500 kr, fasen vad dyrt, men antagligen behöver jag aldrig mer köpa en soffa igen :)
Provsatt den här på Svenskt Tenn, lyckan var total. Liljevalchssoffan är den ultimata myssoffan som en hel 12-barnsfamilj kan få plats i, underbart!









tisdag 2 juli 2013

DREAM TILE FOR ME






Btw, jag har hittat mitt kakel som jag letat efter...länge. Än så länge blir det inget byte i varken kök eller badrum, men någon gång måste vi väl flytta :)
Vitt marmorkakel med mässingsdetaljer, tror visst inte det kan bli tjusigare!






CATHARINA KIPPEL + ELSA BESKOW = SANT










Supertjusiga koppar, brickor och även handdukar från Catharina Kippel som lånat motiv från Elsa Beskows sagor, så förbaskat söta!
Minns Elsa Beskows böcker Tomtebobarnen eller Petter och Lottas jul som jag brukade bläddra i nr jag sov över hos farmor och farfar, vilka minnen som dyker upp!
Jag vill definitivt ha en söt kopp eller handduk :)